برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده علوم نوین پزشکیFaculty Of Advanced Medical Sciences

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395
کد 286

در سومین نشست دانشمندان یک درصد برتر دنیا

امضا دو تفاهم‌نامه همکاری علمی دانشمندان یک درصد برتر و دانشگاه‌های واشینگتن و هانوفر

...


در سومین نشست دانشمندان یک درصد برتر دنیا، دو تفاهم نامه همکاری میان شبکه جهانی آموزشی و پژوهش‌های علمی یوسرن (USERN) با Seattle Children's Research Institute دانشگاه واشینگتن و دپارتمان ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه هانوفر امضا شد.
در نشست دانشمندان یک درصد برتر که شنبه 4 اردیبهشت 95، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، ضمن مرور فعالیت‌های انجام شده و طرح مباحث علمی، دو تفاهم‌نامه همکاری میان دکتر نیما رضایی رییس شبکه جهانی یوسرن و پروفسور هانس اکس به نمایندگی از Seattle Children's Research Institute دانشگاه واشینگتن و پروفسور اشمیت به نمایندگی از دپارتمان ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه هانوفر امضا شد.
در ابتدای جلسه پروفسور اکس دانشمندان یک درصد برتر امریکایی با H-Index 83، درخصوص علم بدون مرز و تاکید بر اینکه دانش مرز جغرافیایی نمی‌شناسد سخنرانی کرد و سپس مفاد قانون شبکه جهانی یوسرن توسط شرکت‌کنندگان جلسه که دانشمندانی از کشورهای آلمان، امریکا، فرانسه، ایتالیا، تونس و... بودند امضا شد.
در حاشیه این نشست، دکتر رضایی  از برگزاری نخستین کنگره جهانی آموزشی و پژوهشی‌های علمی یوسرن در نوامبر 2016 میلادی (آبان 1395) خبر داد و افزود: در نظر داریم قانون تنظیم‌شده یوسرن تا زمان برگزاری کنگره به امضای تعدادی از برندگان جایزه نوبل و دانشمندان یک درصد برتر دنیا نیز برسد.
وی با بیان اینکه کنگره جهانی یوسرن از 8 تا 10 نوامبر با حضور محققان جوان زیر 40 سال برگزار می‌شود افزود: در این سه روز دانشمندان یک درصد برتر و  شماری از برندگان جایزه نوبل به بررسی مباحث مرتبط با علوم مختلف می‌پردازند و در آخرین روز کنگره نیز جایزه یوسرن به محققان برگزیده اعطا می‌شود.
رییس شبکه جهانی یوسرن عضویت در این شبکه را برای محققان، دانش‌پژوهان و دانشجویان مختلف امکان‌پذیر دانست و افزود: گر چه هسته مرکزی این کار و هیات مشاور آن دانشمندان یک درصد برتر و برندگان نوبل هستند ولی هیچ محدودیتی برای عضویت و فعالیت علمی محققان دیگر وجود ندارد.
دکتر رضایی به فعالیت‌هایی که تاکنون در یوسرن صورت گرفته اشاره کرد و گفت: در مدت سه ماه و نیم که از تشکیل این شبکه می‌گذرد تاکنون 37 گروه کاری آموزشی و پژوهشی در فیلدهای مختلف تشکیل شده است همچنین 9 دفتر در کشورهای ایران، آلمان، فرانسه، تاجیکستان و... با نام یوسرن راه اندازی شده است.
وی افزود: به‌جز دو تفاهم نامه‌ای که در این نشست امضا شد تاکنون تفاهم نامه‌های متعددی با دانشگاه‌های آلمان، فرانسه، بلاروس و تاجیکستان و ترکیه منعقدشده است. همچنین مقالات متعددی با آدرس یوسرن به چاپ رسیده و وب‌سایت فعالی برای این منظور طراحی‌شده است.
رییس شبکه جهانی یوسرن دانشمندان این شبکه را 1300 عضو فعال در 22 رشته علمی برشمرد و افزود: تاکنون 4 برگزیده جایزه نوبل پذیرفتند در کمیته مشورتی یوسرن شرکت کنند.
توضیح اینکه نخستین نشست دانشمندان یک درصد برتر دی‌ماه سال 1394 در دانشگاه علوم پزشکی تهران و دومین نشست اسفندماه سال 1394 با حضور 50 دانشمند از 20 کشور دنیا برگزار شد.